Turkindir.com
Sitemizdeki tüm program ve dosyalar,
Resmi üretici ve yapımcı sitelerinden indirilir.
Toplam Program ve Oyun Sayısı : 11074 ® Güncellenme Tarihi : 26.06.2024 Åžu Anda Online:1111 ziyaretci 
KATEGORÄ°LER :




│ Ana Sayfa Yeni Programlar En Ä°yi Programlar Sitene Program Ekle │

GBG Chat indir → Ä°nternet Sohbet - Ä°letiÅŸim

GBG Chat





GBG Chat Editör Açıklaması:
Üreticinin Açıklaması: Bu program ile ağ ortamında bulunan bilgisayarlarla mesaj alma ve gönderme işlemini oldukça hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. Program tek bir exe dosyasından oluşup herhangi bir başka dosyaya ihtiyaç duymadan çalışmaktadır.

Program çalışıp chat penceresi açıldığında sol üstte programın kullanımı ve GBG`nin bu programı ile ilgili yazılar bulunan hakkımızda sekmesi ve programı kapat sekmesi bulunmaktadır. Hemen altındaki gri renkli remote yazan bölüm sizin mesajlaşacağınız diğer bilgisayarı gösterir. Sol taraftaki geniş pencere mesajlarının görüntülendiği alandır. Bu pencerenin hemen altında bulunan mesaj kutusuna yazdığınız herhangi bir şeyi ENTER tuşu ile veya hemen altında bulunan mavi renkli gönder tuşu ile gönderebilirsiniz. Bu gönder denetiminin hemen yanında bulunan Terminal etiketinin yanındaki etikette yazan ise sizin kullandığınız bilgisayarın adı olup mesajı gönderdiğiniz karşı tarafta çıkacak olan isimdir.

Sağ tarafta bulunan pencere ise o an için sizin ağınızda bulunan bilgisayarları listeler. Bu bilgisayarlardan herhangi birinin üzerine gelip mouse`un sol tuşu ile çift tıklama yaparsanız Remote etiketinin yanında bulunan diğer etiketin seçtiğiniz bu ismi aldığını görürsünüz. Artık seçiminiz yapıldı, mesaj yazıp bu bilgisayarla irtibat sağlayabilirsiniz. Mesajlaşma için her iki bilgisayarın da bu programı çalıştırması gerekir. Bu versiyonda network`un yenilenmesi manuel olup yenile butonuna basarak ağa (network) yeni dahil olmuş kullanıcıları da sisteme dahil edebilirsiniz. Ayrıca kullanıcıya kolaylık olması bakımından bir takvim de bu versiyona eklenmiştir.



GBG Chat indir ( Download )


İndirme Notu :GBG Chat Programını indirdikten ettikten sonra lütfen antivirüs programları ile taramadan geçiriniz. Turkindir.com GBG Chat program yazarı değildir ve sorumlulukta kabul etmez.
 
SEÇMECE PROGRAMLAR
T-Online Messenger (TOM)
VOIP MAX USB IP TELEFON
Moove Roomancer
CustoMess
Windows Live Messenger (Ä
EasyChat & Msg
Advanced Call Recorder
Fax2000
CallerID
Natural Born Chatter
JoinMe
Mynet ICQ
Zango Messenger
Advanced Call Center
MSN Chat Monitor & Sniffe
Turkcell AkıllıMesaj
SMS Sender
BuddyTalk
Windows Messenger
CyberTalkOnline
FaxMail Network for Windo
MSN Monitor & Sniffer
ZMsn
SmsExplorer
MessengerLog
ICQ Web Front
HS Panda Future Connectio
WebcamPublisher
PolySms Desktop
AOL Instant Messenger (AI
Neos Messenger
NetHail
e-kolay - Skype
GloPhone
Mail.com Messenger
DingoTel PC
Star Messenger
Secret Room (Client/Serve
Doruk.net bağlantı prog
 



Copyright © Turkindir.com

Gizlilik Bildirimi